WordPress Nijmegen heeft bijgedragen aan de site van BouwCAB bouwadvies. We hebben onder andere de site vormgegeven, een training over gebruik van het thema gegeven, social media advies verzorgd en geholpen met de Mailchimp nieuwsbrief.

Dat een goede site en online dienstverlening een bedrijf vooruit kan helpen, blijkt uit het feit dat BouwCAB bouwadvies is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2014.  In de focusbranche bouwbegeleiding was de vakjury van het NBSA-instituut van mening dat BouwCAB bouwadvies de grootste succesfactor heeft en daarom zichzelf branchewinnaar mag noemen. Als branchewinnaar dingen zij mee naar de Nationale Business Succes Award 2014.

De volgende quote komt uit het juryrapport:
“De juiste oplossing wordt per project bekeken en BouwCAB levert hier in maatwerkadvies. De klant is welkom voor een persoonlijk gesprek en daarnaast informeert de onderneming de klant ook via de digitale snelweg zo optimaal mogelijk. Met deze aanpak heeft de onderneming al diverse positieve referenties weten te vergaren.”

Lees hier alles over hun nominatie en het verdere verloop van de Nationale Business Succes Award 2014.

Screenshot bouwcab

About the author

Tekstschrijver en bij deze community de specialist op het gebied van teksten. Taal loopt al zolang ik me kan herinneren als een rode draad door mijn leven. Meer over mij weten? Kijk op: katjalinders.nl

There are no comments so far

Leave a Comment

Laat een bericht voor ons achter

Don't worry. We never use your email for spam.

Close