Na wat fijne bijeenkomsten met goede specialisten zijn we er uit: WordPress Nijmegen is live! Een community waar je terecht kunt met alle vragen over je WordPress site is geboren. Iedere specialist doet waar hij of zij goed in is om jou zo makkelijk en volledig mogelijk verder te helpen.

Wordt lid van de community om los te komen van je ‘webmannetje’ en zelf te leren wat nodig is om je eigen site in elkaar te zetten en te onderhouden. Zijn sommige onderwerpen te technisch of hoeven die slechts eenmalig uitgevoerd te worden? Huur dan één van ons in om snel meters te kunnen maken.

Bij de ‘Nieuwtjes’ proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden wat er speelt op WordPress gebied. Ook zullen we onze specials (bijeenkomsten voor leden van WordPress Nijmegen) hierop aankondigen en informatie verstrekken over uiteenlopende onderwerpen.

Schroom niet, kijk rustig rond, schrijf je in op onze nieuwsbrief (helemaal onderaan) of laat een berichtje achter. Wij zijn reuze benieuwd wat je van de community vindt en misschien heb je wel een tip om het nog beter te maken?! Je kunt je natuurlijk ook meteen aanmelden als lid van de community!

About the author

Initiator van WordPress Nijmegen en all-round ondernemer op ICT-vlak. Ik zorg binnen deze community met name voor de technische kant van de WordPress sites en ondersteun daarbij zowel de specialisten als de klanten. Meer over mij weten? Kijk op: linuswiggers.nl

There are no comments so far

Leave a Comment

Laat een bericht voor ons achter

Don't worry. We never use your email for spam.

Close