Teksten & Trainingen | Jan Fokke Oosterhof

expert-trainingen-instructie-jan-fokke
Jan Fokke Oosterhof werkt als tekstschrijver en trainer in WordPress.com en WordPress.org. Hij heeft jarenlange ervaring in het schrijven van teksten voor diverse doelgroepen en media. Vanuit zijn eenmanszaak werk hij sinds 2006 voor diverse organisaties als perswoordvoerder, marketeer en copy writer. Hij schreef daarbij webteksten, nieuwsbrieven, softwarehandleidingen, direct-mail campagnes, cursusmateriaal, brochures en andere uitingen.

Met zijn WordPress trainingen wil hij aan mensen laten zien dat websites geen hogere wiskunde hoeven te zijn. Zijn uitdaging is mensen zo te trainen dat een website geen obstakel op de weg vormt, maar een vehikel om klanten te vermaken en te binden. Onderhoud en beheer zijn voor iedereen weggelegd. Jan Fokke leert mensen het concept te doorgronden zodat ze over een jaar nog steeds begrijpen wat ze aan het doen zijn. Zijn training is geslaagd als mensen hem na afloop niet bellen, dan was het een goede training.

bestaansverwondering.nl

Ik leer mensen niet op knopjes te drukken, maar het concept te doorgronden zodat ze over een jaar nog steeds begrijpen wat ze aan het doen zijn.

Mogelijkheden

Jan Fokke inzetten als tekstschrijver, of om jou in het gebruik van WordPress te trainen?

Deze specialist kan je helpen met een eerste opzet, maar ook met doorlopend advies en ondersteuning

Bekijk ook andere specialisten

Close